Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом

Опубліковано: 08.04.2020 Час читання: 426

Ніжне картопляне пюре з м'ясними кульками під соусом Бешамель від Knorr. Брусничний джем, поданий до фрикадельок, розкриє нові грані смаку страви.


Нам знадобиться:

Фрикадельки

Фарш яловичий 450 гр

Фарш свинячий 450 гр

KNORR PROFESSIONAL Бульйон яловичий Суха суміш 20 гр

Молоко 100 мл

Хліб 100 гр

Петрушка 4 гр

Оливкова олія 20 мл

Яйце куряче 1 шт.

Картопляне пюре

KNORR Картопляні пластівці 135 гр

Вода гаряча 600 мл

Молоко 270 мл

Сіль 6 гр

Вершкове масло 25 гр

соус Бешамель

KNORR Соус Бешамель Суха суміш 100 гр

Вода холодна 500 мл

Молоко 500 мл


Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом Вихід на порцію:

М'ясні фрикадельки 150 гр

Картопляне пюре 150 гр

Соус Бешамель 100 мл

Брусничний джем 40 гр

Масло рослинне 10 мл

Петрушка 4 гр


Приготування:

фрикадельки

Хліб замочити в молоці.

Всі інгредієнти змішати, пропустити через м'ясорубку і вибити в куттері.

Сформувати мітболи по 50 г.

Картопляне пюре

Закип'ятити 600 г води, додати 6 г солі.

Зняти воду з вогню, додати 270 г холодного молока.

Ввести 135 г картопляних пластівців і акуратно перемішати.

Накрити, дати постояти 3 хвилини, додати 25 г вершкового масла і перемішати.

соус Бешамель

З'єднати молоко і воду, додати соус і довести до кипіння.

Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом

Обсмажити на рослинному маслі фрикадельки, підготувати картопляне пюре і соус Бешамель.

Обсмажені фрикадельки залити соусом і тушкувати 10 хвилин.

Викласти на тарілку готове пюре, фрикадельки з соусом і зверху прикрасити брусничним джемом і петрушкою.


Теги: Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом

Схожі статті

Коментарі

Напишіть коментар