Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом
Ніжне картопляне пюре з м'ясними кульками під соусом Бешамель від Knorr. Брусничний джем, поданий до фрикадельок, розкриє нові грані смаку страви.
Нам знадобиться:
Фрикадельки
Фарш яловичий 450 гр
Фарш свинячий 450 гр
KNORR PROFESSIONAL Бульйон яловичий Суха суміш 20 гр
Молоко 100 мл
Хліб 100 гр
Петрушка 4 гр
Оливкова олія 20 мл
Яйце куряче 1 шт.
Картопляне пюре
KNORR Картопляні пластівці 135 гр
Вода гаряча 600 мл
Молоко 270 мл
Сіль 6 гр
Вершкове масло 25 гр
соус Бешамель
KNORR Соус Бешамель Суха суміш 100 гр
Вода холодна 500 мл
Молоко 500 мл
Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом Вихід на порцію:
М'ясні фрикадельки 150 гр
Картопляне пюре 150 гр
Соус Бешамель 100 мл
Брусничний джем 40 гр
Масло рослинне 10 мл
Петрушка 4 гр
Приготування:
фрикадельки
Хліб замочити в молоці.
Всі інгредієнти змішати, пропустити через м'ясорубку і вибити в куттері.
Сформувати мітболи по 50 г.
Картопляне пюре
Закип'ятити 600 г води, додати 6 г солі.
Зняти воду з вогню, додати 270 г холодного молока.
Ввести 135 г картопляних пластівців і акуратно перемішати.
Накрити, дати постояти 3 хвилини, додати 25 г вершкового масла і перемішати.
соус Бешамель
З'єднати молоко і воду, додати соус і довести до кипіння.
Фрикадельки з картопляним пюре і білим соусом
Обсмажити на рослинному маслі фрикадельки, підготувати картопляне пюре і соус Бешамель.
Обсмажені фрикадельки залити соусом і тушкувати 10 хвилин.
Викласти на тарілку готове пюре, фрикадельки з соусом і зверху прикрасити брусничним джемом і петрушкою.