Картопляно-гречані вафлі з копченим лососем, авокадо і салатом з огірків
Опубліковано: 10.04.2020
Час читання: 456
Хрусткі вафлі з пшеничного і гречаного борошна з додаванням картопляного пюре Knorr. Подаються з авокадо, лососем і салатом з огірків.
Нам знадобиться:
KNORR Картопляні пластівці 70 гр
Борошно пшеничне 150 гр
Борошно гречане 200 гр
Яйце 6 шт.
Молоко 300 мл
Вода 300 мл
Сіль 7 гр
Цукор 15 гр
Вафлі
Приготувати тісто для вафель - довести воду до кипіння і додати Knorr картопляне пюре, перемішати. Додати 2 види борошна, цукор, сіль і молоко, щоб в результаті вийшло гладке, рідке тісто, спекти вафлі в вафельниці.
подача
Авокадо очистити, грубо подрібнити виделкою і змішати з майонезом.
Окремо змішати нарізані тонкими скибочками огірки, рукколу і кріп.
Подавати вафлі з авокадо, копченим лососем і зеленим салатом.