Спек (Шпек, speck)  Simonini

Спек (Шпек, speck) Simonini

  • Виробники: Simonini
  • Модель: Салями
  • Наявність: Є в наявності
  • 520грн./кг

  • Без ПДВ: 520грн.

Спек (Шпек, speck) - це сиров'ялена шинка, злегка підкопченим. При виробництві цього делікатес використовується добірної безкісткове м'ясо свинячого окосту з прошарком підшкірного сала. Цільний свіжий свинячий окорок обвалюється, відділяється від кісток, солиться в сухій суміші з солі та інших інгредієнтів. Для кращого просолювання м’ясо на 20 днів розміщуються в місткості при температурі біля 3 ° C. Після цього продукт перевозиться в камери для відстоювання для досягнення оптимальної дегідратації; згодом м’ясо принаймні на 8 місяців розміщують в камері для дозрівання з контрольованою температурою та вологістю. Після цього продукт обвалюється, промивається, коптиться природнім шляхом на букових скіпах, розрізується на 4 частини, пакується, маркується та надходить у продаж.


Склад: свинина окорок, сіль, антиоксиданти: E301.
Вага упаковки: 2,75 кг
Вид упаковки: вакуумна упаковка
Термін придатності: 180 днів. Зберігати при температурі 0°С до + 4°С. 
Виробник: Simonini
Країна походження: Італія

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Спек (Шпек, speck) Simonini, Салями, М'ясо, Ковбаси, Шинка