Спек (Шпек, speck) Simonini
- Виробники: Simonini
- Модель: Салями
- Наявність: Є в наявності
Спек (Шпек, speck) - це сиров'ялена шинка, злегка підкопченим. При виробництві цього делікатес використовується добірної безкісткове м'ясо свинячого окосту з прошарком підшкірного сала. Цільний свіжий свинячий окорок обвалюється, відділяється від кісток, солиться в сухій суміші з солі та інших інгредієнтів. Для кращого просолювання м’ясо на 20 днів розміщуються в місткості при температурі біля 3 ° C. Після цього продукт перевозиться в камери для відстоювання для досягнення оптимальної дегідратації; згодом м’ясо принаймні на 8 місяців розміщують в камері для дозрівання з контрольованою температурою та вологістю. Після цього продукт обвалюється, промивається, коптиться природнім шляхом на букових скіпах, розрізується на 4 частини, пакується, маркується та надходить у продаж.
Спек (Шпек, speck) Simonini, Салями, М'ясо, Ковбаси, Шинка