Шоколад білий 32% tm "Crea"
- Виробники: Crea
- Модель: Шоколад белый 32%
- Наявність: Є в наявності
Вміст какао продуктів - 32%,
жирів -34-35%
сухого молока - 18%,
цукру - 52%.
Текучість: СЕРЕДНЯ
Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, не вимагає змішування.
Стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів.
Піддається температурній обробці, ,стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура для роботи з шоколадом: температура плавлення 36-38 ° С, робоча температура 38-42 ° С, критична 55 ° С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.
Упаковка: картонний ящик
Вага упаковки: 12 кг
Виробник: СREA
Країна походження: Італія
Шоколад білий 32% tm "Crea", Шоколад белый 32%, Шоколад