Шоколад черный 73% tm "Crea"
- Виробники: Crea
- Модель: Шоколад черный 73%
- Наявність: Є в наявності
Вміст какао продуктів - 73%,
какао - масла - 43-44%,
цукру - 26,5%.
Текучість: ВИСОКА
Має гарну плинність, що забезпечує рівномірне покриття. Є готовим продуктом, не вимагає змішування.
Темперування не потребує, стійкий до перепадів температур, допускається повторний розігрів. Температура плавлення 36-38 ° С, робоча температура 38-42 ° С, критична 55 ° С. Для підвищення якості поверхні (блиску) на виробі, рекомендується «шокове» охолодження. Тривалість охолодження не впливає на якість продукту, а залежить від розмірів виробу. Має високу швидкість застигання.Для збереження вихідних характеристик шоколаду, небажано додавання до його складу компонентів з високим вмістом вологи, також неприпустиме попадання самої води.