Інвертний цукор "Трімолін" Levosucrol тм Irca 14 кг
- Виробники: Irca
- Модель: Инвертный сахар
- Наявність: Є в наявності
Чистий інвертний цукор з високою підсолоджувальною здатністю, білим кольором і кремовою текстурою. Через особливий виробничий процес цей продукт не кристалізується, і ця особливість робить його корисним інгредієнтом для приготування чудового вершкового масла, глазурі та покриття. У порівнянні з сахарозою, LEVOSUCROL демонструє більш високу розчинність у воді, що призводить до подовженої м’якої текстури хлібобулочних виробів. Крім того, його властивості проти замерзання роблять його дуже корисним і у приготуванні морозива.
ВКАЗІВКИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ
дозування у відсотках щодо цукру, що використовується у виробництві:
круасан, бріош, панеттоне, пандоро
коломба 25-30%
сухе печиво і петит -чотири 5%
тістечка, бісквіти 5-10%
вершкові вершки 25-35%
Для кремів з рафінованим маслом використовуйте 600-700 грам LEVOSUCROL на кожні 1000 грам масла або маргарину.
У торроні повністю або частково замінити мед на Левосукрол.
Яєчне морозиво: LEVOSUCROL 85 гр
(основний 1 літр молока) цукор 250 гр
Фруктове морозиво: LEVOSUCROL 280 гр
цукор 420 гр
Вага упаковки: 14 кг
Вид упаковки: пластикове відро
Термін придатності: зберігати в сухому прохолодному місці не більше 12 місяців.
Виробник: IRCA
Країна походження: Італія
Інвертний цукор "Трімолін" Levosucrol тм Irca 14 кг, Инвертный сахар,