Олія трюфельна з білого трюфелю "Trivelli Tartufi" 250 мл

Олія трюфельна з білого трюфелю "Trivelli Tartufi" 250 мл

  • Виробники: Trivelli Tartufi
  • Модель: Олія трюфельна
  • Наявність: Є в наявності
  • 520грн./шт

  • Без ПДВ: 520грн.

Для створення авторських страв багато шеф-кухарів використовують оливкову олію з трюфелем. У ньому присутній дуже насичений і концентрований смак грибів, оливок з присмаком польових трав. Колір золотистий з зеленуватим відливом. Даний вид оливкової олії дуже популярний у Франції і Італії.

У складі міститься велика кількість вітамінів (група В, С, PP та ін.) І мікроелементів. Присутній ряд амінокислот, які необхідні людині в підтримці повноцінного розвитку. Навіть незначна частина трюфеля в оливковій олії робить його афродезіаків. До всього іншого, можна відзначити корисність самого оливкової олії. Низька калорійність і насиченість мінеральними речовинами сприяє омолодженню.

Завдяки особливому аромату трюфельна олія широко використовується на кухні. В Італії його застосовують для приготування традиційної піци, різотто, пасти та ін. В будь-якому овочевому або м'ясному салаті італійське трюфельне масло додасть присмак грибів. Головною вимогою отримання оригінального аромату є додавання масла перед самим приготуванням. У високій температурі більша частина оригінального поєднання смакових якостей просто втрачається. Ціна якісного продукту з трюфелем трохи вище звичайного оливкового масла.

У випічці його також часто використовують, що надає здобі чудовий і неповторний смак.

Для приготування страви досить всього кілька крапель. Якщо ж заправити більше, то смак інших продуктів трюфельна олія просто переб'є.


Склад: оливкова олія «екстра вірджин», ароматизатор. 

Вага упаковки: 250 мл

Вид упаковки: скляна банка

Термін придатності: 12 місяців

Виробник: Trivelli Tartufi

Країна походження: Італія


Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Олія трюфельна з білого трюфелю "Trivelli Tartufi" 250 мл, Масло трюфельное черное, Масло