Горгонзола пікантна tm Igor

Горгонзола пікантна tm Igor

  • Виробники: Igor
  • Модель: Горгонзола
  • Наявність: Є в наявності
  • 460 Грн./кг

  • Без ПДВ: 460 Грн.

Горгонзоли ПІКАНТЄ (Gorgonzola Piccante) - цей відомий і улюблений багатьма м'який італійський сир з цвіллю виробляється з коров'ячого молока, а його батьківщиною є Ломбардія або, якщо бути точним, містечко Горгонзола недалеко від Мілана. Сьогодні Горгонзола має найменування, контрольоване за походженням (DOC) і проводиться в регіонах Ломбардія і П'ємонт. Горгонзола має характерний гоструватий і пряний смак, жирну вершкову текстуру з прожилками цвілі.

Горгонзолу ПІКАНТЄ професіонали називають «Дуе пасті», тобто виготовлений з двох сирів. Це зрілий, гострий і солоний сир, який має щільну структуру, насичений характерний аромат і глибокий, пряний, гострий смак. Горгонзола ПІКАНТЄ має практично білий колір, а термін дозрівання - 3-5 місяців. Жирність цього сиру 54,4%, а визріває він в прохолодному погребі. Горгонзола ПІКАНТЄ упаковується в алюмінієву сріблясту, чорну або золотисту фольгу з видрукуваної буквою «G». Така упаковка зберігає якість сиру і мінімізує вагову втрату зберігаючи його від випаровування.

Сир Горгонзола ПІКАНТЄ подають як окрему страву і як доповнення до аперитиву, використовують в приготуванні суфле і соусів, а крім того, додають в поленту і різотто, пасти та інші страви. У Трієсті поширений десертний мікс - Горгонзола зі свіжими вершками, сиром Маскарпоне і спеціями. У П'ємонті Горгонзолу додають замість соусу до смаженої телятині. До того ж вона чудово поєднується з будь-яким видом горіхів, фруктами і медом. Ідеальним доповненням до горгонзоли ПІКАНТЄ будуть щільні, насичені вина: Каберне, Брунелло ді Монтальчіно, К'янті, Амароне і інші.

Склад: Незбиране коров'яче молоко (98,26%), добірна молочнокислая закваска (1,5%), окремі форми, що належать до роду Penicillium (0,01%), сіль морська висушена (0,21%), сичужний фермент тваринного походження (0,02%)

Вага упаковки: 1,5 кг

Вид упаковки: пластикова тара, сам продукт загорнутий у фольгу.

Термін придатності: 3 місяці в оригінальній упаковці. Зберігати в холодильнику при температурі від + 2 ° C / + 4 ° C.

Виробник: Igor

Країна походження: Італія

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Горгонзола пікантна tm Igor, ,